Skip to main content

Vi har spännande nyheter för alla minigolfentusiaster i Hudiksvall! Hudiksvalls Äventyrsgolf utökar och förbättrar vår anläggning med tre helt nya banor som just nu är under konstruktion. Detta innebär ännu mer roliga utmaningar och skoj för hela familjen.

Tre Nya Banor för Mer Äventyr

De nya banorna kommer att vara en fantastisk tillägg till vår redan populära minigolfbana. Vi har designat dem för att ge dig den perfekta balansen mellan utmaning och nöje, oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare.

Spännande Nya Funktioner

Två Broar: För att göra spelet ännu mer spännande har vi lagt till två broar på de nya banorna. Dessa broar ger inte bara en extra dimension av strategi och skicklighet till spelet, utan skapar också en visuell höjdpunkt som förhöjer hela minigolfupplevelsen.

En Damm med Fontän: En annan höjdpunkt är vår nya damm med en vacker fontän. Denna funktion är inte bara estetiskt tilltalande utan också en del av banans utmaningar, vilket kräver precision och noggrannhet för att navigera.

Perfekt Familjeaktivitet i Hudiksvall

Hudiksvalls Äventyrsgolf är den perfekta platsen för en rolig och avkopplande dag med familjen. Med våra nya banor blir det ännu mer attraktivt att tillbringa tid hos oss. Ta med barnen, vännerna eller varför inte hela släkten och upplev glädjen med minigolf på vår vackra anläggning.

Planera Ditt Besök

Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj till Hudiksvalls Äventyrsgolf för att prova våra nya banor så snart de är klara. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för uppdateringar om när de nya banorna öppnar.

Vi är glada över att kunna erbjuda dessa nya tillägg till vår äventyrsgolfbana och vi är säkra på att de kommer att bli en stor hit bland våra besökare. Kom och upplev de nya utmaningarna och njut av en dag fylld med skratt och spänning på Hudiksvalls Äventyrsgolf!

Besök oss snart och upptäck varför Hudiksvalls Äventyrsgolf är den bästa platsen för minigolf i Hudiksvall!

Leave a Reply